EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Els polígons de Ripoll podrien tenir fibra òptica en sis mesos

Els polígons de Ripoll podrien tenir fibra òptica en sis mesos..
última actualització: 17-08-2016 (13:27)

Joan Garcia
L’Ajuntament treballa amb comercialitzadores petites pel poc interès de les grans operadores

Les grans operadores frenen per passiva o per activa l’arribada de la fibra òptica al Ripollès. Si bé és cert que Movistar ja està iniciant el desplegament de la fibra domèstica a Ripoll i Campdevànol, l’operadora no està interessada a fer-la arribar fins als polígons perquè no en trauria el rendiment desitjat i no ho prioritza, segons explica l’alcalde ripollès Jordi Munell. Per aquest motiu el consistori ripollès està avaluant les propostes de dues companyies més petites interessades a comercialitzar internet d’alta velocitat a les empreses de tots els polígons de la població. Si calgués, tot i que l’alcalde no ho veu necessari, també valoraria fer una inversió conjunta. Al setembre continuaran les converses i Munell espera que les primeres empreses gaudeixin d’aquest servei abans del 2017.

De les negociacions n’estan pendents els pobles de Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol, que es podrien beneficiar de l’interès per aprofitar les sinergies logístiques i de negoci de l’empresa que acabi instal·lant la fibra als polígons de Ripoll. Tots tres consistoris formen part del Pacte per la Indústria del Ripollès, signat fa tres setmanes.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal